Bine ai venit, om bun!

Sa facem cunostinta.


Sa facem cunostinta! Nu stiu cine esti.Cu sigurata esti de acord cu mine ca a cunoaste o persoana noua este o situatie de risc. Riscul ne rezerva atat surprize placute, cat si neplacute, cu acelasi grad de probabilitate. Sper ca legatura noastra sa fie una cu adevarat interesanta si importanta.Cu alte cuvinte sa fie o surpriza placuta pentru tine.
Pentru a colabora cat mai productiv cu tine, ma voi prezenta acum. Sunt psiholog si psihoterapeut cu specialitatea in Psihoterapie Ericksoniana si Hipnoza Clinica si incepand de astazi voi incerca sa te insotesc in noua ta calatorie, al carei scop il constituie a te face sa devii constient de puterea ascunsa in inima ta, puterea de a darui, de a primi sau cea mai mare putere din lume…puterea de a fii tu insuti.
Te invit deci la experiente noi si profunde, precum si la reflectii cu care nu te intalnesti la fiecare pas.

Asa ca, te rog, nu-ti lasa sufletul sa sangereze pana nu mai poate sa respire, ajuta-l din momentul in care constientizezi prima rana. Si cea mai mica zgarietura pe oglinda sufletului se va vedea peste ani. Caci o rana veche devine cicatrice si se vindeca mult mai greu decat una recenta. Cauta un psihoterapeut.
Cu cat oglinda sufletului tau este mai „curata” , cu atat vei putea lumina cu fericire si binecuvantare pentru tine si cei dragi tie.


Teodora Meghesan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *