Cancerul si autovindecarea

Oricine ar trebui sa inteleaga: cancerul este veriga finala dintr-un lung sir de boli. Nu este boala unui organ, este boala tuturor sistemelor organismului nostru, dintre care unul cedeaza primul. In primul rand, cancerul este rezultatul unui stil de viata nesanatos, al incapacitatii noastre de a face fata stresului, al necunoasterii propriei noastre fiziologii si al nerespectarii legilor naturii. Cancerul nu ataca doar trupul, ci si mintea noastra. Natura ne-a dotat pe absolut fiecare dintre noi cu o excelenta farmacie personala, care contine medicamente impotriva tuturor bolilor pe care le putem contracta vreodata. Tot ce trebuie sa facem este sa invatam cum sa o utilizam. Autovindecarea este eficienta pentru ca ea foloseste mecanismele proprii de aparare ale corpului nostru.
Celulele corpului nostru au capacitatea mentala elementara asemanatoare cu aceea a unui copil mic. Incercati sa vizualizati cu ochii mintii organul care functioneaza defectuos, deshideti o linie de comunicatie ce el si concentrati-va pentru a-i da comenzi. Comenzile trebuie exprimate clar si decisiv, ca si cum ati incerca sa corectati comportamentul unui copil pe care il iubiti.
Fiecare dintre organele noastre poseda o „personalitate” proprie, de pilda, stomacul si ficatul nostru sunt incapatanate si nu foarte rationale. Aceste organe trebuie abordate sub forma unor comenzi aspre. Inima este mult mai inteleapta si asculta cererile care sunt formulate bland, cordial. Puteti de exemplu sa va inchipuiti ca priviti in interiorul inimii si sa incercati sa vedeti in ea o flacara mica si intensa- sursa iubirii si a economiei de energie. Inchipuiti-va ca flacara creste, va umple inima si apoi se raspandeste in intreg corpul, din crestetul capului pana in varful degetelor de la maini si de la picioare. Incercati sa simtiti cum aceasta flacara purifica trupul, inlatura inflamatiile si aduce cu ea sanatate si vigoare.
Spuneti-va in sinea dumneavoastra:„Fiecare inspiratie ma aduce mai aproape de o purificare completa. Lumina din trupul meu este energia tamaduitoare.”
Daca aveti cunostinta despre vreun loc anume care contine o inflamatie, puneti in acel loc mana dreapta si inchipuiti-va ca lumina vindecatoare este emisa din centrul palmei, topind umflatura, asa cum razele soarelui topesc primavara zapada sau gheata.
Atat bolnavii de cancer, cat si profesionistii care ii ingrijesc trebuie sa inteleaga ca optimismul, dragostea de viata si credinta pacientului in posibilitatea vindecarii joaca un rol decisiv in victoria impotriva bolii.
sursa:
Vindecarea bolilor incurabile
Mikhail Tombak

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.