Creierul tau este implicat in tot ceea ce faci

Creierul tau este implicat in tot ceea ce faci, inclusiv in ceea ce simti, cum te comporti si cum te intelegi cu oamenii. Creierul este organul care iti confera personalitatea, caracterul, inteligenta si fiecare decizie pe care o iei. Calitatea deciziilor luate este cea care te ajuta sa duci o viata lunga sau te ucide inainte de vreme.
Creierul este cel care iti transmite sa nu mai mananci cand esti satul… sau te lasa sa te arunci asupra celui de-al doilea bol de inghetata pana ajungi sa te simti umflat, ametit si deprimat.
Creierul este cel care iti aduce aminte sa conduci prudent…sau te indeamna sa gonesti pe autostrada cu o viteza care ar putea sa-ti aduca o amenda, un accident sau chiar moartea.
Creierul este cel care te tine concentrat, motivat si iti asigura succesul…sau te tine in loc cu probleme de atentie sau anxietate.
Creierul este cel care te face sa fii calm, fericit si iubitor.. .sau iti da peste cap starea de spitit si da nastere conflictelor din relatie.
Creierul este cel care functioneaza ca centru de control pentru intregul sistem fizic.
Creierul este, deci cel care merita incredere, atentie si grija pentru tot ceea ce face ca sa-ti dirijeze corpul, mintea si viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *