Cum decurge prima sedinta in cabinetul de psihoterapie

La prima intalnire, de fapt la toate intalnirile nu te voi judeca, nu te voi critica, nu voi lua decizii in locul tau si nu te voi forta sa vii la urmatoartele intalniri.
Sigur, esti confuz/a intrebandu-te totusi ce vom face.Cum va fi prima sedinta de consiliere sau psihoterapie?
Pentru fiecare persoana e ceva unic insa sunt cateva etape pe care le vom parcurge impreuna indiferent de tipul de client.
Inainte de intalnirea propriu zisa e nevoie de o programare telefonica la nr. de tel. 0742300378
Apoi vom discuta despre motivul pentru care ai venit la terapie si ce iti doresti sa schimbi in bine.
Vom explora ce ai facut pana acum in rezolvarea problemei, ce merge, ce nu merge.
Vom stabili obiectivele pe care le ai, ce eforturi ai facut pentru atingerea obiectivelor pana in momentul intalnirii noastre. De asemenea vom stabili ce efort esti dispus sa faci pentru a depasi problema.
Frecventa intalnirilor este de obicei una pe saptamana, dar in functie de necesitati si preferinte putem stabili ca intalnirile sa fie mai dese sau mai rare.
De obicei la sfarsitul primei intalniri vom stabili impreuna daca putem colabora si care va fi data urmatoarei intalniri.
Pentru mine este foarte importanta aceasta prima intalnire, primul contact cu tine. Stiu de asemenea ca dupa multe framantari si intrebari te-ai decis sa apelezi la psihoterapie, si tocmai de aceea te apreciez si ma voi folosi de calificarea mea de psihoterapeut cu maxim de profesionalism si responsabilitate pentru a nu te dezamagi.

M-as bucura sa gasesti aici ce ai cautat….

Teodora Meghesan
Psiholog/Psihoterapeut
Cabinet individual de psihologie
Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *