Cuvintele potrivite..

Cuvintele potrivite, rostite la momentul potrivit, va ajuta mintea sa controleze corpul. Hipnoza foloseste puterea cuvintelor pentru a face o schimbare. Puteti schimba un obicei, un comportament, o atitudine sau un simptom fizic. De-a lungul experientei hipnotice, dumneavoastra detineti controlul; dumneavoastra sunteti cel care ia deciziile.
Hipnoza reprezinta o tehnica nemaipomenita, insa, in ciuda avantajelor ei, este teribil de putin folosita. Hipnoza nu e ceea ce vedeti la televizor sau in filme.
V-ati inrosit vreodata, atunci cand cineva a spus un lucru de care v-ati simtit jenat? Ati inceput vreodata sa tremurati, atunci cand ati aflati niste vesti ingrozitoare? Ce se intampla in organismul dumneavoastra, atunci cand va ganditi la o persoana de care va simtiti atras? Da, corpul dumneavoastra sufera schimbari-se inroseste, tremura, transpira-fara permisiunea dumneavoastra, fara ca dumneavoastra sa doriti sa reactionati. Corpul dumneavoastra reactioneaza atat la cuvinte, cat si la ganduri.
Prin hipnoza, veti fi in stare sa va atingeti scopurile, este sigura, este usor de folosit si functioneaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.