Da, puteti reusi in cariera

Ma uimeste sa vad asa de multi oameni ale caror actiuni sunt, efectiv,ingradite de modul in care gandesc. Comentarii precum:„Ai mai pomenit pe cineva care sa fi facut asta inaintea ta?!”, „Lasa visatul, revino cu picioarele pe pamant!” si: ” Nu-ti face cine stie ce sperante”, au impiedicat valorificarea potentialului multor persoane care au urmarit sa aiba rezultate notabile. Exista prea multi oameni care duc o viata plina de lipsuri,cand ar trebui de fapt sa se ridice pe cele mai inalte culmi.
De multe ori, oamenii nu reusesc sa se implice in munca lor si nu sunt in stare nici sa le acorde ajutor altora; si nu pentru ca le-ar lipsi abilitatea sau disponibilitatea de a face aceste lucruri, ci pentru ca n-au destula incredere in ei si nu sunt siguri ca le pot face.
Ce obstacole mari va frustreaza si va fac sa credeti ca scopurile dumneavoastra sunt imposibil de atins? Ce ganduri negative va submineaza visurile sau va fac sa renuntati la ele? Oricare ar fi acestea, faceti-va putin timp si meditati la urmatoarea afirmatie:„omul de succes strange apa rece care-a fost turnata peste planurile lui, o incalzeste cu entuziasmul sau si scoate la iveala aburii care-l vor face sa inainteze.”
John C. Maxwel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.