Da-ti intalnire cu tine

Daca ai ajuns sa citesti aceasta pagina esti probabil in cautarea unor solutii care sa te ajute sa lasi suferinta in urma, astfel incat sa te poti bucura de fiecare moment al vietii pe care o traiesti. Stiu ca vrei o solutie de genul fac asta si rezultatul va fi urmatorul, cel asteptat, cel dorit. Dar sa-ti traiesti viata inseamna sa-ti asumi riscul ei.
Cand e vorba de transformarea si de vindecarea ta, nu te astepta la rezultate ca atunci cand iei o pastila. Dupa cum deja cred ca stii, pastila nu vindeca, nu elimina cauza, ci doar amelioreaza un simptom. Vindecarea presupune sa mergi direct la cauza. Sa o privesti in fata si sa stai de vorba cu ea. Sa o intelegi si sa o accepti.
Nu te transformi peste noapte intr-o alta persoana si nici suferinta ta nu dispare imediat. Este vorba despre un proces de transformare si vindecare la capatul caruia te asteapta intalnirea cu tine insuti, dezbracat de povara suferintelor, dar cu toate canalele deschise pentru materializarea potentialului tau.
Nu trebuie sa te opresti din activitatile tale, sa-ti anulezi viata ca sa treci prin acest proces. Integreaza-l in viata ta. Ceea ce faci este o oportunitate de a exersa fiecare intelegere si constientizare pe care o ai.
De un lucru pot sa te asigur: ca fiecare pas pe care il faci in directia schimbarii si cresterii dorite iti va produce bucurie si iti va aduce in final o stare de bine, chiar daca la inceput vei suferi.
Vei suferi pentru ca vei intelege ca tie ti s-a intamplat ce s-a intamplat, nu va fi vorba despre altcineva, ci chiar povestea vietii tale. Si mai greu va fi cand iti vei da seama ca tu ai lasat usa deschisa suferintei tale. Si atunci rusinea si vinovatia isi pot arata coltii
Vor fi momente cand te vei simti tras inapoi ca de o mana nevazuta de suferintele de care vrei sa scapi. Nu te speria, caci face parte din prcesul de vindecare. Accepta si mergi mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *