De ce as apela la un psiholog?

Deoarece costul real al unei stari emotionale negative prelungite sau al unei relatii incarcate cu reprosuri si alte mesaje negative este mult mai mare decat costul unei serii de consultatii psihologice.

Uneori nu avem resurse pentru a gestiona o situatie dificila si avem nevoie de ajutor profesionist. In aceste cazuri, un psiholog poate reprezenta o solutie foarte eficienta.

Un psihoterapeut va poate ajuta nu numai sa treceti cu bine printr-o perioada mai dificila, care altfel ar putea avea consecinte perturbatoare asupra relatiilor cu cei dragi, asupra performantei profesionale si asupra starii de sanatate. Ajutorul unui specialist va poate ajuta si sa transformati o suferinta emotionala intr-o ocazie de cunoastere de sine si chiar de dezvoltare personala, obtinand sanatate, performanta profesionala si armonie relationala.

Dorinta noastra de a inlatura sau diminua disconfortul pe care il simtim in anumite momente ale vietii noastre, ne indreapta pasii catre cabinetul de psihologie. Aici, cautam sa gasim acel sprijin care sa ne ajute .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.