De ce a aș apela la un psiholog?

Deoarece costul real al unei stări emoționale negative prelungite sau al unei relații încărcate cu reproșuri și alte mesaje negative este mult mai mare decât costul unei serii de consultații psihologice.

Uneori nu avem resurse pentru a gestiona o situație dificilă și avem nevoie de ajutor profesionist. În aceste cazuri, un psiholog poate reprezenta o soluție foarte eficientă.

Un psihoterapeut vă poate ajuta nu numai să treceți cu bine printr-o perioadă mai dificilă, care altfel ar putea avea consecințe perturbatoare asupra relațiilor cu cei dragi, asupra performanței profesionale și asupra stării de sănătate. Ajutorul unui specialist vă poate ajuta și să transformați o suferință emoțională într-o ocazie de cunoaștere de sine și chiar de dezvoltare personală, obținând sănătate, performanță profesională și armonie relațională.

Dorința noastră de a înlătura sau diminua disconfortul pe care îl simțim în anumite momente ale vieții noastre, ne îndreaptă pașii către cabinetul de psihologie. Aici, căutăm să găsim acel sprijin care să ne ajute .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *