Folositi hipnoza pentru a va imbunatati viata

Hipnoza reprezinta tramentul primordial pentru minte si trup, iar dumneavoastra sunteti invitat sa trageti cu ochiul in cabinetul meu si sa observati cum se desfasoara sedintele de hipnoza.
Hipnoza reprezinta o tehnica nemaipomenita, insa in ciuda avantajelor ei, este teribil de putin folosita. Hipnoza nu este ceea ce vedeti la televizor sau in filme. Dumneavoastra puteti folosi hipnoza pentru a va imbunatati viata.
V-ati inrosit vreodata, atunci cand cineva a spus un lucru de care v-ati simtit jenat? Ati inceput vreodata sa tremurati, atunci cand ati aflat niste vesti ingrozitoare? Ce se intampla cu organismul dumneavoastra, atunci cand va ganditi la o persoana de care va simtiti atras? Da, corpul dumneavoastra sufera schimbari, se inroseste, tremura, transpira, fara permisiunea dumneavoastra, fara ca dumneavoastra sa doriti sa reactionati. Corpul dumneavoastra reactioneaza atat la cuvinte cat si la ganduri.
Cuvintele potrivite, rostite la momentul potrivit, va ajuta mintea sa controleze corpul. Hipnoza foloseste puterea cuvintelor pentru a face o schimbare.Puteti schimba un obicei, un comportament, o atitudine sau un simptom fizic. In transa, dumneavoastra detineti controlul, dumneavoastra sunteti cel care ia deciziile.
Prin hipnoza, vet fi in stare sa va atingeti scopurile, este sigura, usor de folosit si chiar functoneaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *