Ginsengul-miraculos pentru creier

Ginsengul-miraculos pentru creier
Ginsengul-miraculos pentru creier

Ginsengul este o planta perena care creste spontan in nordul Americii si in China, iar datorita calitatilor exceptionale, a ajuns sa fie cultivat la scara larga. Radacina acestei plante este atat de bogata in substante active, incat spune medicina traditionala chineza, sporeste capacitatea fizica, dar si pe cea intelectuala.
Esenta vietii
Se foloseste radacina plantei, pe care chinezii o numesc radacina-vietii. Extractul de ginseng vindeca atat afectiuni digestive, anemia, astenia, impotenta, insomniile, cat si starea de oboseala, bolile inflamatorii articulare, tulburarile de circulatie sangvina si regleaza tensiunea. Mestecata ca atare sau luata sub forma de capsule, stimuleaza activitatea cerebrala si reduce excesul de grasime.
Doctor de hormoni
Substantele continute ( vitamine, minerale, acizi si mucilagii) actioneaza asupra tuturor functiilor vitale, sporind capacitatea de aparare a organismului. Ajuta la producerea de hormoni si stimuleaza productia de interferon. Intareste activitatea fagocitelor din organism si este un puternic afrodisiac. Este utila atat la barbati, cat si la femei. Iar asemenea unui om ale carui experienta si cunostinte se imbogatesc an de an, radacina de ginseng e cu atat mai puternica si tamaduitoare cu cat este mai batrana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *