Inel Gastric Virtual


Acest concept de pierdere în greutate cu ajutorul hipnozei, există deja de mai multă vreme și a generat foarte multe reacții pozitive din partea mass mediei la nivel global.
La noi în Romania e nou acest concept și sunt foarte încrezătoare în ceea ce privește eficacitatea acestei metode de slăbire.
Inelul Gastric Virtual este o nouă tehnică non-chirurgicală, care folosește puterea hipnozei, precum și tehnici de CBT si NLP, pentru a-ți convinge mintea subconștientă că ți-a fost pus un inel de silicon in jurul stomacului. Tehnica se folosește de puterea mintii pentru rescrierea la nivel subconștient a viziunii asupra stilului alimentar și a modului în care te gândești la mâncare. Prin intermediul hipnozei, convingi creierul că stomacul este plin după un anumit nivel de ingerare.
Inelul Gastric Virtual este o tehnică folosită in Marea Britanie și Europa pentru a ajuta sute de oameni să-și recâștige controlul asupra corpului într-un mod sigur și natural. S-a dovedit a avea foarte mult succes pentru mulți oameni care s-au luptat cu kilogramele în plus, și este un element care a declanșat un regim de slăbire permanent. Cu ajutorul revoluționarei metode, se pot obține beneficiile unei operații de inel gastric fără să treci prin chinurile asociate intervenției propriu-zise sau a costurilor ridicate. Pe parcursul ultimilor ani, din ce în ce mai mulți oameni au urmat hipnoterapia Inelului Gastric, ca metodă de slăbire. Folosită inițial doar pentru clienții obezi, este acum folosită în mare, de oricine are probleme cu a se ține de o dietă.
Acest program folosește un Inel Gastric Virtual și alte tehnici de gestionare a minții și NU este o dietă.
Le permite clienților să formeze noi obiceiuri pe care chiar le pot menține; nu exista deprivare și, prin urmare, clienții sunt eliberați de a fi nevoiți să se gândească la mâncare tot timpul; mănâncă conștient și sunt în stare să asculte ceea ce le spune stomacul.
Rezultatul este o pierdere în greutate, progresivă și constantă, fără a ține dietă!

Sursa fotografiei: internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *