Iubirea vindeca

Iubirea faciliteaza vindecarea, transforma viata. Observam asta in povestea adevarata a unui vanator de rate care s-a schimbat brusc in clipa cand a fost martorul unui act de iubire. Se afla la vanatoare, ceea ce facea deseori pentru a se recrea, cand a observat o rata zburand, a tras, a vazut-o cum se prabuseste la pamant grav ranita. Spre surprinderea lui a vazut cum partenera femela a acelui ratoi s-a coborat imediat, asezandu-se peste trupul pasarii ranite, desfacandu-si aripile pentru a o proteja. Vazand iubirea ei, inima vanatorului a suferit o schimbare. El n-a mai vanat niciodata.
Odata ce deveniti iubitori, se intampla ca nu mai puteti intreprinde anumite lucruri, iar pe altele, care altfel ar fi imposibil de realizat, le puteti face in campul de energie a iubirii. In plus, oamenii fac lucruri pentru voi pe care nu le-ar face pentru altii. Iubirea face posibil miraculosul fara a-l denumi miraculos. Iubirea are un efect de transfigurare.
Uneori, cel mai bine este sa nu spuneti oamenilor ca ii iubiti deoarece s-ar speria si ar crede ca aveti interese cu ei sau ca vreti ceva de la ei.
Iubirea este un mod de a fi care transforma totul in jurul vostru prin radiatia acelei energii. Se intampla de la sine. Nu trebuie sa facem nimic si nu este nevoie sa denumim asta in vreun fel. Iubirea este energia care transfigureaza orice situatie in tacere.
Cu cat iubim mai mult, cu atat devenim capabli sa iubim si mai mult. Iubirea este fara limite. Iubirea naste iubire. De aceea psihiatrii recomanda sa avem un animal de companie.Un caine, de exemplu, aduce iubire si sporeste iubirea in inima stapanului sau. Iubirea prelungeste viata. De fapt, cercetarile arata ca cei care au un caine isi maresc propria viata cu zece ani. Ganditi-va la dietele ciudate pe care oamenii le tin pentru a-si adauga inca putin timp vietii lor, cand, in loc, ar putea sa-si ia un caine si asta le-ar adauga ani in viata. Iubirea are un efect anabolizant foarte puternic. Iubirea sporeste endorfinele.
Energia iubirii are capacitarea de a vindeca corpul nostru atunci cand sunt implinite conditiile. La nivel fizic, datorita unei stari mentale pozitive persistente, bolile fizice se rezolva uneori de la sine.
Sursa: Calea renuntarii– David Hawkins

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *