Pereseverenta – cheia succesului

„Nu exista nimic in lumea asta care sa poata lua locul perseverentei. Talentul nu o poate face; nimic mai comun decat oamenii talentati care nu au avut succes. Geniul nu o poate face; neimplinirea geniului este proverbiala. Educatia nu o poate face; lumea este plina de intelectuali ratati.
Perseverenta si hotararea sunt singurele care pot razbate. Deviza „insista” a rezolvat si va rezolva intotdeauna problemele rasei umane.”
Calvin Coolidge

De multe ori am vazut cum oamenii au renuntat la ambitiile lor profesionale. Incep anul plini de avant si isi planifica obiectivele. Angajamentele luate de Anul Nou sunt o idee stralucita; majoritatea oamenilor isi propun sa munceasca mai cu spor, sa puna pe picioare o afacere, sa-si extinda reteaua, sa scrie articole la ziarul local, etc. Cu toate acestea, pe la jumatatea anului, mare parte dintre ei se blocheaza in rutina mediocritatii, uitand cu totul de proiectele marete. Luarea angajamentului este parte din ecuatie, dar perseverenta cu care lucram la atingerea scopului este cea care face diferenta.
Voi sunteti cei care isi vor realiza unele dintre visuri, nu altii. Diferenta o face perseverenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *