Puteți fi peste medie!

Definind cuvântul MEDIU, cineva a spus așa: „Mediu desemnează nivelul maxim al calității inferioare si nivelul minim al calității superioare „.

Pentru a vă ridica deasupra planului comun al existenței, aveți nevoie de ceva mai multă hotărâre decât un om oarecare.
Oamenii mari nu sunt decât oameni obișnuiți care dau dovadă de o hotărâre extraordinară. Când cei din jur se dau bătuți, dumneavoastră trebuie să strângeți din dinți și să luptați. Succesul le e destinat numai celor perseverenți.Haideți, recunoașteți: astăzi poate nu sunteți așa cum vreți, sperați sau visați să deveniți, însă decizia de a nu vă da batuți e esențială pentru dumneavoastră.

Pentru a vă ridica deasupra planului comun al existenței, trebuie să aveți mai multă credință decât un om oarecare.
Lumea noastră e dominată de tristețe, confuzie și suferință. Omul care are o credință vie iîn Dumnezeu se va ridica negreșit deasupra mulțimii.

Pentru a vă ridica deasupra planului comun al existenței, trebuie să dați dovadă de ceva mai multa dragoste decât un om oarecare.
În lumea noastră exista foarte mulți oameni singuri. Chiar dacă suntem înconjurați de semeni, există momente în care ne simțim singuri. Avem nevoie de iubire, să iubim și să fim iubiți. Iubirea are mâini care să-i ajute pe alții, are picioare pentru a alerga la cei nevoiași, are ochi pentru a vedea suferințele lumii, are buze pentru a-i încuraja pe cei triști.
Nu aveți cum să fiți mediocru dacă iubiți, pentru că dovediți mai multă hotărâre, credință și dragoste decât un om oarecare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.