Puteti fi peste medie!

Definind cuvantul MEDIU, cineva a spus asa: „Mediu desemneaza nivelul maxim al calitatii inferioare si nivelul minim al calitatii superioare „.

Pentru a va ridica deasupra planului comun al existentei, aveti nevoie de ceva mai multa hotarare decat un om oarecare.
Oamenii mari nu sunt decat oameni obisnuiti care dau dovada de o hotarare extraordinara.Cand cei din jur se dau batuti, dumneavoastra trebuie sa strangeti din dinti si sa luptati. Succesul le e destinat numai celor perseverenti.Haideti, recunoasteti: astazi poate nu sunteti asa cum vreti, sperati sau visati sa deveniti, insa decizia de a nu va da batuti e esentiala pentru dumneavoastra.

Pentru a va ridica deasupra planului comun al existentei, trebuie sa aveti mai multa credinta decat un om oarecare.
Lumea noastra e dominata de tristete, confuzie si suferinta. Omul care are o credinta vie in Dumnezeu se va ridica negresit deasupra multimii.

Pentru a va ridica deasupra planului comun al existentei, trebuie sa dati dovada de ceva mai multa dragoste decat un om oarecare.
In lumea noastra exista foarte multi oameni singuri. Chiar daca suntem inconjurati de semeni, exista momente in care ne simtim singuri. Avem nevoie de iubire, sa iubim si sa fim iubiti.Iubirea are maini care sa-i ajute pe altii, are picioare pentru a alerga la cei nevoiasi, are ochi pentru a vedea suferintele lumii, are buze pentru a-i incuraja pe cei trsti.
Nu aveti cum sa fiti mediocru daca iubiti, pentru ca dovediti mai multa hotarare, credinta si dragoste decat un om oarecare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *