Regasiti-va silueta


In lumea de azi, cand aparenta este importanta, acest subiect este des intalnit. Faptul de a avea norocul de a dispune de mancare aproape in cantitate nelimitata, ne faciliteaza ingrasarea.
Multe persoane imi marturisesc ca au inceput sa se ingrase atunci cand si-au gasit un loc de munca stabil sau cand au inceput sa traiasca in cuplu. Pe scurt, atunci cand aveti posibilitatea financiara de a va „umple frigiderul”.
Este clar ca este tentant… sa compensam grijile cotidiene mancand ceva bun. Mancarea este un complement afectiv foarte puternic. Ea participa la echilibrul nostru, fara sa ne dam seama cu adevarat.
Desigur, exista alimente necesare corpului nostru, dar mai exista si cele care sunt de prisos.
A regasi o alimentatie sanatoasa nu este indeajuns, deoarece ati putea sa mancati sanatos si totusi sa aveti kilograme in plus (asa cum exista numerosi oameni care mananca prost si totusi sunt supli).
Pentru a va atinge obiectivul puteti folosi hipnoza si autohipnoza, cu o tehnica ce va va putea permite ameliorarea.
Creierul codifica ceea ce numim „imaginea de sine”. Creierul vostru va adapteaza corpul la aceasta imagine interioara.
Spre exemplu, daca veti slabi 5 kg datorita unui regim, creierul vostru va percepe o diferenta intre greutatea voastra si ceea ce a codificat. El va crede ca va trebui sa mancati mai mult, deoarece sunteti „prea slabi” si va veti ingrasa din nou.
Astfel, este primordial sa va modificati imaginea pe care o aveti despre voi insiva pentru ca si corpul vostru sa se reechilibreze singur.
Avantajul de a slabi cu ajutorul mintii voastre este acela ca ea controleaza toti parametrii corpului vostru si ea poate sterge excesele pe care le faceti din cand in cand. Oamenii vor fi surprinsi sa va vada bucurandu-va de un desert bun, cand vor remarca fatul ca ati slabit 8 sau 10 kg.
Acesta este lucrul amuzant in hipnoza.
Odata ce corpul vostru s-a stabilizat la noul echilibru, el va fi surprinzator de rezistent la schimbari: el mentine noua voastra greutate tot atat de mult cat tinea la vechea greutate mai mare! Este foarte practic.
Acesta nu este un motiv de a exagera cu mancarea, dar va permite sa mancati cu placere si cu toate acestea sa va pastrati silueta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *