Stresat?

Cand te-ai rastit ultima data la cineva sau ai spus cuvinte pe care ai vrea sa le retragi? Cand ai luat ultima data o decizie instinctiva pe care o regreti? Te-ai inchis vreodata in mutenie pentru a-i face ciuda celui cu care vorbeai? Ai reactionat in ultima vreme intr-un mod in care te-a facut sa te simti oribil? Dar ultima data cand ai simtit ca esti epuizat sau coplesit?
Cel mai probabil cauza a fost stresul. Emotiile dadeau navala. Inima iti batea cu putere. Mintea iti era asaltata de o mie de ganduri. Te simteai in defensiva sau actionai cu furie sau teama – si atunci ai spus sau ai facut ceva care nu i-a fost nimanui de folos, nici tie insuti, nici altei persoane.
Stresul este felul in care reactionezi atunci cand nu iti sunt satisfacute nevoile.
Principalul motiv pentru care majoritatea oamenilor sufera de stres este pentru ca nu detin instrumentele necesare pentru a-i face fata.

Aceste instrumente sunt:
Controlul capacitatii de constientizare
Controlul nevoilor
Controlul emotiilor
Controlul asupra comunicarii
Controlul asupra scopului in viata.

In cadrul sedintelor de psihoterapie vom trece impreuna prin fiecare dintre aceste forme de control pana cand ti le vei insusi. Odata ce aceste unelte devin parte din gandurile tale, ele vor constitui dialogul tau intern… si, intrand in fibra fiintei tale, vor constitui dialogul tau extern, felul in care te exprimi prin cuvintele si actiunile tale. Ti se va schimba perspectiva asupra intregii existente.
Vei scapa de stres fara efort!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *