Stresat?

Când te-ai răstit ultima dată la cineva sau ai spus cuvinte pe care ai vrea să le retragi? Când ai luat ultima dată o decizie instinctivă pe care o regreți? Te-ai închis vreodată in muțenie pentru a-i face ciudă celui cu care vorbeai? Ai reacționat în ultima vreme într-un mod în care te-a făcut să te simți oribil? Dar ultima dată când ai simțit că ești epuizat sau copleșit?
Cel mai probabil, cauza a fost stresul. Emoțiile dădeau năvală. Inima îți bătea cu putere. Mintea îți era asaltată de o mie de gânduri. Te simțeai în defensivă sau acționai cu furie sau teamă – și atunci ai spus sau ai făcut ceva care nu i-a fost nimănui de folos, nici ție însuți, nici altei persoane.
Stresul este felul în care reacționezi atunci când nu iți sunt satisfăcute nevoile.
Principalul motiv pentru care majoritatea oamenilor suferă de stres este pentru că nu dețin instrumentele necesare pentru a-i face față.

Aceste instrumente sunt:
Controlul capacității de conștientizare
Controlul nevoilor
Controlul emoțiilor
Controlul asupra comunicării
Controlul asupra scopului în viață.

In cadrul sedințelor de psihoterapie vom trece împreună prin fiecare dintre aceste forme de control până când ți le vei însuși. Odată ce aceste unelte devin parte din gândurile tale, ele vor constitui dialogul tău intern… și, intrând în fibra ființei tale, vor constitui dialogul tău extern, felul în care te exprimi prin cuvintele si acțiunile tale. Ți se va schimba perspectiva asupra intregii existente.
Vei scăpa de stres fără efort!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.