Viata nu se intampla pur si simplu, ci iti raspunde

Tu esti o fiinta care simte.
Inca din primul moment al nasterii tale,tu ai simtit intotdeauna ceva, la fel ca orice alt om. Chiar daca procesul gandurilor constiente inceteaza in timpul somnului, tu nu te poti opri vreodata din a simti. Fiecare parte a corpului a fost special creat ca sa poata simti(vazul,auzul, gustul, mirosul si atingerea).
Felul in care te simti in fiecare moment al zilei este mai important decat orice altceva, intrucat el este cel care iti creaza viata viitoare.
Sentimentele tale sunt combustibilul.
Gandurile si cuvintele tale nu ar avea nici o putere asupra vietii tale daca nu ar fi dublate de sentimente si senzatii. Metaforic vorbind, as putea spune ca, gandurile si cuvintele tale sunt precum o racheta, in timp ce sentimentele si senzatiile tale sunt combustibilul care o alimenteaza pe aceasta. Fara combustibil, racheta ramane un vehicul stationar, caci singura putere care poate sa o ridice este combustibilul ei. La fel se petrec lucrurile si cu gandurile si cuvintele tale. Acestea din urma sunt singurele care le pot dinamiza, dandu-le viata.
Intreaga ta viata depinde de ceea ce simti. Toate deciziile tale depind de sentimentele pe care le nutresti. Singura putere care iti motiveaza intreaga viata este cea a sentimentelor tale! Daca iti doresti ceva, iti doresti pentru ca iubesti lucrul respectiv si pentru ca te face sa te simti bine. Atunci cand nu-ti doresti ceva, nu-ti doresti pentru ca lucrul respectiv te face sa te simti rau.
Toate lucrurile pe care ti le doresti sunt motivate de sentimentele pozitive pe care ti le trezesc! Cum te poti bucura in acest caz de ele? Simplu : simtindu-te bine, sau cultivandu-ti sentimentele pozitive. Banii deabia asteapta sa vina la tine. La fel si sanatatea si fericirea. Toate lucrurile pe care ti le doresti te doresc la randul lor! Ele de-abia asteapta sa vina la tine, dar nu pot face acest lucru decat daca le atragi prin sentimentele tale pozitive. Nimeni nu te obliga sa te zbati si sa te lupti pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata. Tot ce trebuie sa faci este sa iti schimbi starea de spirit, iar acestea vor aparea de la sine!
Rhonda Byrne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *