Viața nu se întâmplă pur și simplu, ci îți răspunde

Tu ești o ființă care simte.
Încă din primul moment al nașterii tale,tu ai simțit întotdeauna ceva, la fel ca orice alt om. Chiar dacă procesul gândurilor conștiente încetează în timpul somnului, tu nu te poți opri vreodată din a simți. Fiecare parte a corpului a fost special creat ca sa poată simți(văzul,auzul, gustul, mirosul și atingerea).
Felul în care te simți în fiecare moment al zilei este mai important decât orice altceva, întrucât el este cel care iți crează viața viitoare.
Sentimentele tale sunt combustibilul.
Gândurile și cuvintele tale nu ar avea nici o putere asupra vieții tale dacă nu ar fi dublate de sentimente și senzații. Metaforic vorbind, aș putea spune că, gândurile și cuvintele tale sunt precum o rachetă, în timp ce sentimentele și senzațiile tale sunt combustibilul care o alimentează pe aceasta. Fără combustibil, racheta rămâne un vehicul staționar, căci singura putere care poate să o ridice este combustibilul ei. La fel se petrec lucrurile și cu gândurile și cuvintele tale. Acestea din urmă sunt singurele care le pot dinamiza, dându-le viață.
Întreaga ta viață depinde de ceea ce simți. Toate deciziile tale depind de sentimentele pe care le nutrești. Singura putere care îți motivează întreaga viață este cea a sentimentelor tale! Dacă îți dorești ceva, îți dorești pentru că iubești lucrul respectiv și pentru că te face să te simți bine. Atunci când nu-ți dorești ceva, nu-ți dorești pentru că lucrul respectiv te face să te simți rău.
Toate lucrurile pe care ți le dorești sunt motivate de sentimentele pozitive pe care ți le trezesc! Cum te poți bucura în acest caz de ele? Simplu : simțindu-te bine, sau cultivându-ți sentimentele pozitive. Banii deabia așteaptă să vină la tine. La fel și sănătatea și fericirea. Toate lucrurile pe care ți le dorești te doresc la rândul lor! Ele de-abia așteaptă să vină la tine, dar nu pot face acest lucru decât dacă le atragi prin sentimentele tale pozitive. Nimeni nu te obligă să te zbați și să te lupți pentru a obține lucrurile pe care ți le dorești în viață. Tot ce trebuie sa faci este sa îți schimbi starea de spirit, iar acestea vor apărea de la sine!
Rhonda Byrne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *