Despre mine

Despre mine..

Ma numesc Teodora Meghesan, locuiesc in Oradea si activez in domeniul psihoterapiei.
Pofta de psihoterapie pentru mine s-a nascut ca pofta de mancare.Instinctiv. Nu am ales aceasta profesie, ci am simtit sa o fac cu aceeasi curiozitate si entuziasm pe care banuiesc ca o au exploratorii cand simt ca exista un loc de care se pot apropia, pe care il pot cunoaste. Nu cred ca exista o alta modalitate de a face psihoterapie, decat astfel, asemeni unui explorator, lasandu-te fascinat de universul interior al fiecarei fiinte, dispus sa faci tot ce iti sta in putere pentru ca acea fiinta sa devina tot ceea ce poate fi ea mai bun. E un angajament personal si am invatat ca altfel nu se poate, dar pentru toate astea au fost necesari ani buni de instruire. M-am lasat formata de profesori si de pacienti deopotriva,de oameni in varsta, de copii,si de experienta mea de viata.
Am terminat formarea in Psihoterapie Ericksoniana si Hipnoza Clinica cu prof. Ion Dafinoiu, am lucrat ca si psiholog scolar iar acum, de sapte ani, lucrez in sector privat in cabinetul meu de psihoterapie.
Sunt un psihoterapeut care-si considera clientii parteneri, oameni cu calitati si resurse, oameni care traverseaza perioade mai putin placute,oameni care vin in terapie pentru a-si gasi directia cea buna si care sunt plini de energie si curaj, oameni motivati sa descopere mai mult sens, oameni care vor sa aiba mai multa pofta de viata si sa se bucure de ea.
Va astept intr-un ambient placut, pentru a descoperi impreuna resursele interioare care ne ajuta in evolutia personala si profesionala.

Daca popositi aici pe site-ul meu va spun doar atat: Bine ati venit in latura virtuala a lumii mele!