Da-ti intalnire cu tine

Da-ti intalnire cu tine
Da-ti intalnire cu tine

Daca ai ajuns sa citesti aceasta pagina esti probabil in cautarea unor solutii care sa te ajute sa lasi suferinta in urma, astfel incat sa te poti bucura de fiecare moment al vietii pe care o traiesti. Stiu ca vrei o solutie de genul fac asta si rezultatul va fi urmatorul, cel asteptat, cel dorit. Dar sa-ti traiesti viata inseamna sa-ti asumi riscul ei.
Cand e vorba de transformarea si de vindecarea ta, nu te astepta la rezultate ca atunci cand iei o pastila. Dupa cum deja cred ca stii, pastila nu vindeca, nu elimina cauza, ci doar amelioreaza un simptom. Vindecarea presupune sa mergi direct la cauza. Sa o privesti in fata si sa stai de vorba cu ea. Sa o intelegi si sa o accepti.
Nu te transformi peste noapte intr-o alta persoana si nici suferinta ta nu dispare imediat. Este vorba despre un proces de transformare si vindecare la capatul caruia te asteapta intalnirea cu tine insuti, dezbracat de povara suferintelor, dar cu toate canalele deschise pentru materializarea potentialului tau.
Nu trebuie sa te opresti din activitatile tale, sa-ti anulezi viata ca sa treci prin acest proces. Integreaza-l in viata ta. Ceea ce faci este o oportunitate de a exersa fiecare intelegere si constientizare pe care o ai.
De un lucru pot sa te asigur: ca fiecare pas pe care il faci in directia schimbarii si cresterii dorite iti va produce bucurie si iti va aduce in final o stare de bine, chiar daca la inceput vei suferi.
Vei suferi pentru ca vei intelege ca tie ti s-a intamplat ce s-a intamplat, nu va fi vorba despre altcineva, ci chiar povestea vietii tale. Si mai greu va fi cand iti vei da seama ca tu ai lasat usa deschisa suferintei tale. Si atunci rusinea si vinovatia isi pot arata coltii
Vor fi momente cand te vei simti tras inapoi ca de o mana nevazuta de suferintele de care vrei sa scapi. Nu te speria, caci face parte din prcesul de vindecare. Accepta si mergi mai departe.

Consiliere psihologica

Consilierea psihologica
Consilierea psihologica

Consilierea psihologica te poate ajuta sa te simti mai bine, mai increzator, sa faci alegeri mai bune in viata, sa afli mai multe despre tine, te poate face sa intelegi motivatiile care stau in spatele comportamentelor tale si te poate provoca sa descoperi resursele de care dispui. Poti invata sa ai mai multa rabdare sau sa te apreciezi mai mult, poti descoperi noi modalitati de a face fata problemelor si situatiilor stresante.
Promovare

 • Colegiul Psihologilor din Romania
www.copsi.ro
Bun simt si echilibru in profesia de psiholog.


Convertor valutar

Cabinet de psihoterapie si hipnoza clinica Psiholog Psihoterapeut Teodora Meghesan, consiliere, terapie, tratamente, tehnici, fobie, depresie, anxietate, psihoterapie psihologica Oradea Alimente pentru trup si minte, Atitudinea este totul, Autosugestia, Cabinet de consiliere psihologica Oradea, Cabinet de psihoterapie Oradea, Cabinet Hipnoza Oradea, Cabinet Psihorelax Oradea, Caractere si comportamente, Cauzele subtile ale imbolnavirilor, Ce este psihoterapia, Cere ajutor, Cine poate beneficia de psihoterapie, Complexul de inferioritate, Complexul de superioritate, Consiliere pentru adolescenti, Consiliere pentru adulti, Consiliere pentru angajati, Consiliere pentru pensionari, Consiliere si orientare in cariera, Consilierea de cuplu, Consilierea durerii doliului, Consilierea persoanelor varstnice, Cum decurge prima sedinta de psihoterapie, Cum te poate ajuta psihologul, Dependentele copiilor si tinerilor, Depresia, Despre frica, panica si ingrijorari, Dezvoltare personala, Frica de moarte, Gestionarea emotiilor, Hipnoterapia, Hipnoterapia si anxietatea, Hipnoterapia si depresia, Hipnoza, Hipnoza Ericksoniana, Hipnoza in terapia ostilitatii si a maniei, Hipnoza in tulburările conduitei alimentare, Hipnoza in tulburările psihosomatice, Hipnoza medicala, Hipnoza medicala, Inductia hipnotica, Managementul anxietatii, Managementul depresiei, Managementul furiei, Metafore terapeutice, Nevoia de mangaieri, Nevroza, Oferta si pret, Practici pentru a deveni fericiti, Preia controlul asupra vietii tale, Psihanaliza si spiritualitate, Psihocardiologie, Psihosomatica, Psihoterapia adolescentului, Psihoterapia familiei, Psihoterapia familiei,Psihoterapia femeilor insarcinate, Psihoterapia traumei, Psihoterapie de cuplu, Psihoterapie de cuplu, Psihoterapie individuala, Psihoterapie individuală, Psihoterapie la domiciliu, Psihoterapie online, avantaje si dezavantaje, Psihoterapie Ortodoxa, Respectul de sine, Sanatate si frumusete, Sanatatea creierului, Schimbarea gandirii, Serviciile cabinetului de psihoterapie, Starile sufletesti, Tehnici de relaxare, Terapia dependentei, Terapia subconstientului, Terapia suferintei, Terapie prin credinta, Tulburari afective, Tulburari hipocondriace, Tulburarile alimentare, Tulburarile anxioase, Tulburarile de personalitate, Tulburarile de somn, Virtutile terapeutice ale culorilor , dezvoltare, personala, adulti, consilierea, persoanelor, oncologice, consilier, autocunoastere, consiliere, vocationala, consiliere, informare, parinti, persoanelor cu cancer, psihoterapia, criza varstei de mijloc, cauzele subtile ale bolilor,durere sufleteasca ................................................................................................................................................................................................................................................................. Realizare pagini web, imagine, publicitate si promovare online www.groupromo.ro