Servicii pentru angajati

Servicii pentru angajati
Servicii pentru angajati

Performanta cere dedicare, multe ore petrecute la serviciu, limita dintre viata profesionala si cea personala se estompeaza. Tot mai multi leaderi realizeaza influenta vietii personale asupra performantei profesionale. Va pot ajuta ca ea sa fie una pozitiva.
Scopul este sa va imbunatatiti tonusul mental (chiar si dupa perioade intense de suprasolicitare psihica) prin reechilibrarea vietii si rezolvarea blocajelor psihologice.

SERVICII :
-Dificultati in gestionarea emotiilor (ex: furie, agresivitate, teama de a vorbi in public, frica de a zbura cu avionul, atacuri de panica) si de adaptare la schimbari
-Dificultati familiale care afecteaza viata profesionala
-Dificultati generate de lipsa increderii (in propria persoana sau in ceilalti)
-Probleme emotionale si fizice generate de stres (tulburari de memorie si concentrare, oboseala permanenta, dezorganizare)
-Tulburari alimentare (anorexie, bulimie, obezitate)
-Tulburari de somn (insomnie, cosmaruri)
-Probleme de comunicare in cuplu
-Recuperare dupa o pierdere (divort, doliu)
-Abuzul si dependenta de substante (tutun, alcool, droguri), jocuri de noroc, calculator etc.

Marii vinovati pentru randamentul scazut in munca

Marii vinovati pentru randamentul scazut in munca
Marii vinovati pentru randamentul scazut in munca

Bero Pena, expert in productivitate si management personal, nota in blogul lui de lucru Think Wasabi, ca formele de distragere a atentiei - posta electronica, retelele sociale, mesaje, etc. - sunt marii vinovati pentru insatisfactia noastra in munca si pentru randamentul scazut.
Pentru a ne salva de ploaia de stimuli care ne sufoca si ne fac sa devenim ineficienti, el recomanda sa ne cream un firewall mintal care sa blocheze trecerea urmatoarelor forme de distragere a atentiei:
-Inchide e-mail-ul si orice alt mijloc (stupid) de notificare a mesajelor noi.
-Gata cu mesageria, fara chat si fara twet. Aici si acum, ai nevoie de timpul real ca sa lucrezi.
-Inchide toate aplicatiile care nu au nimic a face cu ceea ce vei face acum.
-Daca vrei sa cauti informatii pe internet, cauta-le inainte; sistematizeaza informatia inainte sa incepi sa lucrezi.
-Daca aplicatia ta iti permite, lucreaza pe tot ecranul.
-Pune mobilul pe modul silentios si cu fata in jos.
Cu aceste masuri simple veti reusi sa reduceti povara si va veti concentra mai bine si mai eficace, canalizandu-va energia mentala.

O concediere iti poate prinde bine

O concediere iti poate prinde bine
O concediere iti poate prinde bine

De cele mai multe ori, o concediere inseamna nepotrivire cu compania la care lucrezi.
Inseamna ca acel job nu e potrivit pentru tine.
Pe vremuri, o concediere nu dadea bine la CV.
Astazi, vanatorii de talente vad in ea o bila alba, pentru ca demonstreaza initiativa.

Da, puteti reusi in cariera

Da, puteti reusi in cariera
Da, puteti reusi in cariera

Ma uimeste sa vad asa de multi oameni ale caror actiuni sunt, efectiv,ingradite de modul in care gandesc. Comentarii precum:"Ai mai pomenit pe cineva care sa fi facut asta inaintea ta?!", "Lasa visatul, revino cu picioarele pe pamant!" si: " Nu-ti face cine stie ce sperante", au impiedicat valorificarea potentialului multor persoane care au urmarit sa aiba rezultate notabile. Exista prea multi oameni care duc o viata plina de lipsuri,cand ar trebui de fapt sa se ridice pe cele mai inalte culmi.
De multe ori, oamenii nu reusesc sa se implice in munca lor si nu sunt in stare nici sa le acorde ajutor altora; si nu pentru ca le-ar lipsi abilitatea sau disponibilitatea de a face aceste lucruri, ci pentru ca n-au destula incredere in ei si nu sunt siguri ca le pot face.
Ce obstacole mari va frustreaza si va fac sa credeti ca scopurile dumneavoastra sunt imposibil de atins? Ce ganduri negative va submineaza visurile sau va fac sa renuntati la ele? Oricare ar fi acestea, faceti-va putin timp si meditati la urmatoarea afirmatie:"omul de succes strange apa rece care-a fost turnata peste planurile lui, o incalzeste cu entuziasmul sau si scoate la iveala aburii care-l vor face sa inainteze."
John C. Maxwel

Izbucnirile de furie si efectul lor asupra imagini tale(la locul de munca)

Izbucnirile de furie si efectul lor asupra imagini tale(la locul de munca)
Izbucnirile de furie si efectul lor asupra imagini tale(la locul de munca)

Din punct de vedere tactic,furia si,in general excesul de emotivitate sunt contraproductive. Trebuie sa-ti pastrezi intotdeauna calmul si obiectivitatea.

Izbucnirile manioase, in primul moment, pot genera frica sau chiar teroare, dar numai asupra unora si,o data cu scurgerea timpului si risipirea norilor furtunii, apar alte reactii ca: stanjeneala, indoiala in capacitatea “furiosului” de a se controla si resentimentele create de spusele sale. Cand iti pierzi cumpatul, este imposibil sa nu arunci acuzatii nedrepte si exagerate. Ingaduie-ti cateva astfel de “scene” si oamenii vor incepe sa numere zilele care ti-au mai ramas la locul de munca.
Tine bine minte: izbucnirile de manie nici nu intimideaza, nici nu inspira loialitate. Creaza doar indoieli si dovedesc instabilitatea puterii tale.Intrucat iti dau la iveala slabiciunea, aceste “iesiri” furtunoase ajung adeseori sa-ti prevesteasca prabusirea.
De obicei, maniosii sfarsesc prin a se face ridicoli, pentru ca reactia lor pare disproportionata fata de ceea ce o genereaza. Iau lucrurile prea in serios si exagereaza din cale afara nedreptatea sau insulta ce le-a fost facuta. Sunt atat de sensibili la orice desconsiderare, incat este de-a dreptul caraghios cum interpreteaza totul ca pe o ofensa personala. Inca si mai caraghioasa devine convingerea lor ca izbucnirile de furie care si le permit la demonstreaza puterea.

Adevarul este tocmai contrariul:irascibilitatea nu este semnul fortei, ci al slabiciuni. Pentru moment, oamenii se pot lasa intimidati de iesirile tale furtunoase, dar, cu timpul, vor inceta sa te mai respecte. Mai mult,vor ajunge sa-si dea seama cat de usor ar putea sa destabilizeze o persoana cu atat de putin autocontrol.
Solutia nu este totusi sa ne reprimam supararea si sa ne refulam impulsurile emotionale. Inabusirea lor ne secatuieste energia si ne provoaca reactii comportamentale bizare. Trebuie, in schimb sa ne modificam optica. Este necesar sa intelegem ca,pe planul societatii si al jocului puterii, absolut nimic nu este “personal”.
Furia iti limiteaza campul de actiune – oamenii puternici nu isi pot permite “luxul” acesta. Odata ce inveti sa nu mai iei lucrurile ca pe atacuri la adresa ta si sa-ti stapanesti reactiile emotionale, vei ajunge sa dispui de o avere colosala.
In sfarsit,exista imprejurari in care e bine regizata o izbucnire de furie si care te poate ajuta cu conditia ca ea sa fie jucata si sa nu iti scape de sub control, dar indiferent ca sunt regizate sau ba, crizele prea frecvente ajung sa-si piarda puterea.
Promovare

 • Colegiul Psihologilor din Romania
www.copsi.ro
Bun simt si echilibru in profesia de psiholog.


Convertor valutar

Cabinet de psihoterapie si hipnoza clinica Psiholog Psihoterapeut Teodora Meghesan, consiliere, terapie, tratamente, tehnici, fobie, depresie, anxietate, psihoterapie psihologica Oradea Alimente pentru trup si minte, Atitudinea este totul, Autosugestia, Cabinet de consiliere psihologica Oradea, Cabinet de psihoterapie Oradea, Cabinet Hipnoza Oradea, Cabinet Psihorelax Oradea, Caractere si comportamente, Cauzele subtile ale imbolnavirilor, Ce este psihoterapia, Cere ajutor, Cine poate beneficia de psihoterapie, Complexul de inferioritate, Complexul de superioritate, Consiliere pentru adolescenti, Consiliere pentru adulti, Consiliere pentru angajati, Consiliere pentru pensionari, Consiliere si orientare in cariera, Consilierea de cuplu, Consilierea durerii doliului, Consilierea persoanelor varstnice, Cum decurge prima sedinta de psihoterapie, Cum te poate ajuta psihologul, Dependentele copiilor si tinerilor, Depresia, Despre frica, panica si ingrijorari, Dezvoltare personala, Frica de moarte, Gestionarea emotiilor, Hipnoterapia, Hipnoterapia si anxietatea, Hipnoterapia si depresia, Hipnoza, Hipnoza Ericksoniana, Hipnoza in terapia ostilitatii si a maniei, Hipnoza in tulburările conduitei alimentare, Hipnoza in tulburările psihosomatice, Hipnoza medicala, Hipnoza medicala, Inductia hipnotica, Managementul anxietatii, Managementul depresiei, Managementul furiei, Metafore terapeutice, Nevoia de mangaieri, Nevroza, Oferta si pret, Practici pentru a deveni fericiti, Preia controlul asupra vietii tale, Psihanaliza si spiritualitate, Psihocardiologie, Psihosomatica, Psihoterapia adolescentului, Psihoterapia familiei, Psihoterapia familiei,Psihoterapia femeilor insarcinate, Psihoterapia traumei, Psihoterapie de cuplu, Psihoterapie de cuplu, Psihoterapie individuala, Psihoterapie individuală, Psihoterapie la domiciliu, Psihoterapie online, avantaje si dezavantaje, Psihoterapie Ortodoxa, Respectul de sine, Sanatate si frumusete, Sanatatea creierului, Schimbarea gandirii, Serviciile cabinetului de psihoterapie, Starile sufletesti, Tehnici de relaxare, Terapia dependentei, Terapia subconstientului, Terapia suferintei, Terapie prin credinta, Tulburari afective, Tulburari hipocondriace, Tulburarile alimentare, Tulburarile anxioase, Tulburarile de personalitate, Tulburarile de somn, Virtutile terapeutice ale culorilor , dezvoltare, personala, adulti, consilierea, persoanelor, oncologice, consilier, autocunoastere, consiliere, vocationala, consiliere, informare, parinti, persoanelor cu cancer, psihoterapia, criza varstei de mijloc, cauzele subtile ale bolilor,durere sufleteasca ................................................................................................................................................................................................................................................................. Realizare pagini web, imagine, publicitate si promovare online www.groupromo.ro